لاهیج مارکت مدیر فروش : نسیبه علیپور 09118952915
«تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.»

logo-samandehi تایید Instagram
چوچاق تازه
چوچاق تازهچوچاق تازهچوچاق تازهچوچاق تازه

چوچاق تازه

كد محصول : 40
قيمت : 9,000 تومان
0
از 0 نظر

چوچاق تازه را اینترنتی یا تلفنی سفارش دهید . گیاهی معطر و شگفت انگیز ، که آشپزخانه شما را جادو می کند و عطر سحرانگیزش ، مهمانان و همسایگانتان را مجنون این عطر و بوی دوست داشتنی می کند . ابتدا تلفنی هماهنگ کنید



چوچاق تازه 

سفارش تلفنی 09118952915

برای اطمینان از موجود بودن و امکان ارسال محصول ، حتما ابتدا تلفنی هماهنگ کنید 


برای خرید این محصول ، با ما تماس بگیرید و تلفنی سفارش دهید، چون بعد از سفارش مشتری ، محصول تهیه و عرضه می شود . 
ضمنا ارسال محصول با اتوبوس می باشد . به دلیل اینکه سبزی ، فاسدشدنی است و ارسال آن از طریق پست ، ممنوع است و همچنین مدت طولانی ارسال پستی و شرایط نامناسب جابجائی ، سبب از بین رفتن کیفیت سبزی و خراب شدن آن می شود . 
​تلفن تماس 09118952915






http://d20.ir/14/Images/301/Large/c358c6dff0ed346.jpg

درباره ی چوچاق ، بیشتر بدانیم 
گیاه چوچاق ، از تیره ی چتریان است . 
این گیاه در مناطق شمالی ایران می روید و از گیاهان بومی این منطقه است . 
عمده ترکیبات موجود در چوچاق عبارتند از : لیمونن ، آلفا پی نن ، اسیدفولیک 
چوچاق ، یکی از بهترین و خوشمزه ترین سبزی های خورشتی است که در تهیه انواع و اقسام غذاهای محلی استان گیلان ، کاربردهای فراوانی دارد . 
نام علمی گیاه چوچاق :  Eryngium planum
در گویش های مختلف به این گیاه ، شش شاخ ، ششاک ، ششاخ ، شوشاق ، شوشاخ و زولنگ می گویند . 
نام آلمانی : Flachblättriger Mannstreu 


شما هم چوچاق می خواهید ؟ 
خرید چوچاق تازه



مصارف آشپزی چوچاق 
کوکو سبزی 
ماهی شکم پر 
مرغ شکم پر 
دل دوکونه 
زیتون پرورده 
خورش خیار
کال کباب
دلار یا دالار 
شامی
مرغ ترش 
ماهی گردپیچ
ترشی بادمجان 
ترشی هفته بیجار 
کباب ترش
قورمه سبزی


برای یه غذای خوشمزه ، یک کیلو چوچاق کم داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ، همین الان سفارش بده 
یا زنگ بزن 09118952915
خرید چوچاق تازه

http://d20.ir/14/Images/301/Large/c458c6dff567dfb.jpg

اطلاعات دارویی گیاه چوچاق 
چوچاق از جمله گیاهان دارویی با پتانسیل های ناشناخته است که رو به فراموشی است  . 
از جمله مصارف این گیاه ، مدر ، مسکن درد ، اشتها آور بودن آن است . 
چوچاق دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است . 
محققان همچنین دریافته اند که از گیاه چوچاق می توان برای کاهش آهن در بیماران مبتلا به تالاسمی بهره گرفت .
چوچاق ، گیاهی است آرامبخش ، محرک قوای جنسی و در بهبود بواسیر نیز موثر است . 
چوچاق ، بهبود دهنده ی بیماری های رماتیسمی است و در رفع التهابات مفید است . 
این گیاه ، تسکین دهنده ی دل درد است و ریشه ی آن نیز برای تحلیل ورم ها مفید است . 
تمام قسمت های گیاه ، پیشاب آور و ملین است . 
گیاه چوچاق ، اشتها و شهوت را افزایش می دهد . 
به دلیل داشتن اسیدفولیک ، خون ساز است  .
پادزهر سموم است 
جوشانده ی بیخ آن همراه با شکر ، بادشکن و جهت از بین بردن نفخ و درد پهلو مفید است . 
ادرار و شیر را افزایش می دهد . 
سنگ کلیه و مثانه را از بین می برد . 
مزاج : گرم 

خاصیت : لطیف و تحلیل برنده .
مفاصل : در علاج کزاز مفید است .
سر : آب پزش را در دهان بگردانند داروی درد دندان و در علاج هر نوع نزله مفید است و ریشه هایش نیز همین کارها را انجام می دهد .
نفس : در بیرون راندن خون از سینه مفید است .
اندام های غذا : بیخش علاج استفراغ پی در پی است .
اندام های راننده : بیخش در علاج تراوش رطوبت های همیشگی زهدان مفید است



برای استفاده از خواص درمانی بی نظیر چوچاق ، همین الان سفارش دهید 
سفارش تلفنی 09118952915
خرید چوچاق تازه

http://d20.ir/14/Images/301/Large/c158c6dfdab4e33.jpg



تماس با لاهیج مارکت 
مدیر فروش : نسیبه علیپور 
تلفن تماس : 09118952915
با همین شماره در تلگرام نیز با شما همراه هستیم 


برای خرید چوچاق می توانید با ما تماس بگیرید 
و یا از طریق دگمه خرید ، به صورت اینترنتی سفارش دهید 
خرید چوچاق تازه

آدرس اینستاگرام لاهیج مارکت 
http://instagram.com/lahijmarket

آدرس تلگرام لاهیج مارکت 
http://telegram.me/lahijmarket





آشپزی با چوچاق 


خورش خیار 
خیار: 4 عدد . گردو: 200 گرم . سبزی معطر: 3 قاشق غذاخوری . پیاز: 1 عدد . نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم .  رب انار: 3 قاشق غذاخوری . آبغوره: 1 استکان . آب: 2/5 لیوان
پیاز را با کمی روغن تفت داده شود کمی که طلایی شد ادویه را اضافه کنید سپس خیار پوست گرفته و نگینی شده را اضافه کنید بعد از چند دقیقه تفت دادن گردوی پودر شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و رب انار و سبزی سرخ شده را اضافه کنید با 2.5 لیوان آب بپزید. بعد از حدود بیست دقیقه آبغوره را اضافه کنید بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را با پلو سرو کنید.
نکته
اگر آب خورش کم بود می توان آب اضافه کنید.
نکته
سبزی معطر شامل گشنیز، تره، جغفری، نعناع است به مقدار برابر و سبزی محلی این خورش چوچاق و کوتکوتو ( خالواش ) است که اگر در دسترستان بود می توانید بهمراه بقیه سبزی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید. نوش جان.

برای خرید چوچاق ، تماس بگیرید  09118952915
یا روی دگمه خرید کلیک کنید 
خرید چوچاق تازه



زیتون پرورده 
برای تهیه یک کیلوگرم زیتون پرورده ابتدا یک کیلوگرم زیتون را از هسته جدا کنید.
سپس سیصد گرم مغز گردوی ساییده شده را به آن اضافه کنید.
یک قاشق غذاخوری پر رب انار به موادتان اضافه کنید. اگر نمی خواهید زیتون پرورده شما خیلی ترش شود می توانید از رب انار شیرین استفاده کنید. اگر در دسترس تان آب انار موجود است می توانید نصف استکان آب انار هم اضافه کنید.
بعد یک قاشق غذاخوری نعنا و چوچاق و جعفری ساییده شده به زیتون اضافه کنید. (چوچاق یک سبزی معطر است که فقط در شمال کشور خصوصا نواحی انزلی پیدا می شود و آن را می توان در هفته بازارها تهیه کرد.)
یک بوته سیر رنده کنید و به مواد اضافه کنید. میزان سیری که مصرف می کنید به سلیقه و محیط زندگی تان بستگی دارد. طبیعتا در شهر و در روزهای کاری نمی توان از این حجم سیر استفاده کرد.
در پایان یک قاشق مربا خوری نمک بریزید و مواد را خوب بهم بزنید.
می توانید زیتون را یکی دو روز کنار بگذارید تا مواد خوب به خورد زیتون برود.


برای خرید چوچاق ، با ما تماس بگیرید 09118952915
یا روی دگمه خرید کلیک کنید 
خرید چوچاق تازه


ماهی گردپیچ

مواد لازم: 
ماهى سفید بزرگ=1 عدد
سبزى هاى معطر=نعناع, خنش(خلواش), چوچاق _ یک دسته
رب انار=2 قاشق غذاخورى
مغزگردو =200 گرم
نمک و فلفل و گلپر =به اندازه کافى
طرز تهیه:
مغزگردو را با سبزى می سائیم یا چرخ مىکنیم, مغزگردو و سبزى را با رب انار و گلپر و نمک و فلفل مخلوط مىکنیم. آنگاه روى سطح ماهى کمى کارد مى کشیم. باله هاى ماهى را با قیچى مىگیریم, داخل گوش هاى ماهى را خالى مىکنیم. شکم ماهى را یک چاک کوچک میدهیم, محتویات شکم ماهى را خارج مىکنیم. بعد ماهى را تمیز مى شوئیم و مى گذاریم در صافى بماند تا آبش برود. سپس داخل شکم ماهى را از مایه مغزگردو و سبزى که حاضر کرده ایم پر مى کنیم. دو لبه شکم ماهى را جفت مىکنیم و با نخ و سوزن بخیه میزنیم. سپس سر و دم ماهى را بهم مىآوریم وماهى را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار مى دهیم و زیر و روى آن آتش زغال ریخته و ماهى را در حرارت ملایم مى پزیم. امروزه این خوراک ماهى را نیز مىتوان در فر به طریق آسان تر طبخ نمود. یعنى بعداز آنکه شکم ماهى را پر کردیم و دوختیم سینى فر را کمى چرب مى کنیم, کمى آرد مى پاشیم و ماهى را از پهلو روى سینى قرار میدهیم. در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت یکساعت و نیم مى پزیم. در این فاصله مقدارى سس متشکل از آب انار و یک قاشق کره آب کرده و زعفران روى آن میدهیم تا ماهى خوشرنگ شود.

http://d20.ir/14/Images/301/Large/c5.jpg




اناربیج


براى 7 نفرتذکر لازم: تهیه این خورش وقت زیادى میگیرد

مواد لازم
1_ مغزگردوى سائیده شده _ 350 گرم
2_ سبزى: تره, جعفرى, گشنیز و نعناع _ یک کیلو
یک دسته کوچک خلواش(خنش) و شوشاق
3_ گوشت چرخ کرده گوساله _ نیم کیلو
4_ پیاز متوسط _ 1 بته
5_ رب انارترش یا آب انار یا آب غوره _ به حدى که خورش ترش شود
6_ نمک و فلفل و زردچوبه _ به اندازه کافى

طرز تهیه
مغزگردو را مثل گردوى خورش فسنجان میسائیم تا نرم شود. سبزى ها را تمیز نموده و شسته میگذاریم تا آبش برود و بعدا ساطورى ریز خرد نموده با روغن سرخ میکنیم. پیاز را در گوشت چرخ کرده, رنده نموده ونمک و فلفل را اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم, آنگاه از گوشت چرخ کرده کوفته هاى کوچک , از یک گردو کوچکتر درست میکنیم. سپس گردوى سائیده شده را با سه یا چهار لیوان آب و کمى زردچوبه میگذاریم با حرارت ملایم چند ساعت بپزد تا مثل فسنجان به روغن بیفتد, سپس سبزى سرخ کرده را اضافه نموده باز میگذاریم چند جوش بزند تا سبزى پخته شود, آنگاه کوفته ها را یک یک داخل خورش که در حال جوشیدن است می اندازیم تا خورش ازجوش نیفتد و کوفته ها باز نشود. ترشى را اضافه میکنیم روى آتش ملایم چند جوش دیگر که زد و هنگامى که کوفته ها پخته شد و خورش جا افتاد برمیداریم. غلظت این خورش مثل فسنجان است و باید کم آب باشد

 

ترشه آش یا آش ترش

مواد لازم (براى 9 نفر)

1_ گوشت _ یک کیلو

2_ نخود و لوبیا _ مجموعا 150 گرم

3_ باقلا یا پاچ باقلا _ نیم کیلو

4_ تره و جعفرى و گشنیز و اسفناج و نعناع و خلواش(خنش) _ مجموعا 1.5 کیلو

5_ برنج _ 250 گرم

6_ گوجه سبز ریز خیلى ترش(جنگلى) _ یک کیلو

7_ سیر براى سیرداغ روى آش _ 2 بته

طرز تهیه

گوشت را تکه تکه میکنیم, همراه نخود و لوبیا میگذاریم تا کاملا بپزد. باقلا را از پوست اول درمیآوریم و با پوست دوم با مقدارى آب میپزیم. سبزى را خرد کرده میگذاریم بپزد. برنج را به آن اضافه میکنیم وقتى که کاملا پخت همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. گوجه سبز ترش را به آن اضافه کرده, میگذاریم با هم در حرارت ملایم بجوشد تا آش کاملا پخته شده و جا بیفتد. نمک و فلفل زده برمیداریم. روى آن قدرى نعنا و سیر داغ میریزیم. این آش ترش را به عنوان عصرانه با برگ ترب و ماهى شور صرف میکنند و از طرف دوستان و فامیل معمولا براى خانمهاى باردار به عنوان ویارانه تهیه میشود. 

برچسب هاي :
شما اولين نفري باشيد كه نظر ارسال مي كند.

فرم ثبت نظر

نام و نام خانوادگی
ایمیل
وبلاگ
امتياز محصول

نظر و کامنت
كد امنيتي


محصولات تصادفي

زیتون کنسروی بدون هسته

زیتون کنسروی بدون هسته
  • 17,500 تومان

کوتکوتو (خالواش) خشک

کوتکوتو (خالواش) خشک
  • 10,000 تومان

نعنای محلی تازه خرد شده

نعنای محلی تازه خرد شده
  • 6,500 تومان

لیوان چای دار «چای نبات»

لیوان چای دار «چای نبات»
  • 550 تومان